Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

O Tζοχατζόπουλος στο Αττικό!



 Σύμφωνα με τον ανταποκριτή μας στην Αθήνα, επειγόντως διεκομίσθη στο εφημερεύον νοσοκομείο “Αττικό” ο κρατούμενος κ. Άκης Τσοχατζόπουλος, γιατί κατά δήλωση του αποπειράθηκε να “αυτοκτονήσει” καταπίνοντας μικρές μπαταρίες ραδιοφώνου από τη συσκευή που είχε στο κελί του, στην Ασφάλεια Αθηνών.

Παρότι δεν επιβεβαιώνεται ιατρικώς η ύπαρξη ξένων σωμάτων στο πεπτικό του κρατουμένου κρατήθηκε στο νοσοκομείο για “προληπτικούς λόγους” λόγω του σπανίου κλινικού συνδρόμου Selafuk o Rexalop (για τους αδαείς περί τα…ιατρικά καλόν να διαβαστεί ανάποδα!)το οποίο παρουσιάζει συχνά κατά τα τελευταία χρόνια, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.
Αναστάτωση πάντως έχει προκληθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο από τη συρροή πολυάριθμων φίλων του κρατουμένου, οι οποίοι απαιτούν ενημέρωση για τους κινδύνους που διατρέχει καθώς και για τις συνθήκες κράτησης του. Όπως ανακοινώθηκε το αίτημα για μεταφορά του για νοσηλεία στο εξωτερικό, λόγω του σπανίου συνδρόμου, εξετάζεται αρμοδίως!
Πάκης ο ανταποκριτής

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *