Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η αυλή του ωραίου Μπρούμελ

                                                                                            

Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης η σύλληψη του 62χρονου επιχειρηματία Γιώργου Σαχπατζίδη, ο οποίος φέρεται ως στενός φίλος και συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Πρόσωπο γνωστό, αμφιλεγόμενο, έχει απασχολήσει επανειλημμένα τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς το όνομά του ενεπλάκη σε μία σειρά υποθέσεων που συγκλόνισαν την επικαιρότητα. Συγκεκριμένα τον «συναντήσαμε» στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, αλλά και στις αγοραπωλησίες ακινήτων του πρώην υπουργού.

Η σύλληψη του Γιώργου Σαχπατζίδη έγινε, νωρίς το μεσημέρι, στα γραφεία της εταιρίας σούπερ μάρκετ «Deal», που δημιούργησε, πρόσφατα, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήση Βρύζα, στην περιοχή της Πυλαίας Θεσσαλονίκης.

Οι πολιτικές αλλά και προσωπικές σχέσεις του Γιώργου Σαχπατζίδη με τον Άκη Τσοχατζόπουλο– αν και οι ίδιοι δεν τις παραδέχθηκαν ποτέ- συζητούνταν από χρόνια. Δεν είναι τυχαίο ότι, σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Σαχπατζίδη, το περιβάλλον του φρόντιζε να προβάλει τη φιλία του με τον πρώην υπουργό. Έτσι, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου, άνδρες της Ασφάλειας, εμφανίστηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρίας και επικαλούμενοι ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από τις ανακριτικές αρχές, ζήτησαν από τον Γιώργο Σαχπατζίδη, να τους ακολουθήσει.
Την ίδια ώρα στα χέρια της αστυνομίας έπεφτε και ο ξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας ο οποίος συνελήφθη σε διαμέρισμα που διατηρεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι δύο άνδρες, που θεωρείται ότι ανήκουν στη λεγόμενη «Αυλή» του Άκη Τσοχατζόπουλου στη Βόρεια Ελλάδα, κατηγορούνται ότι λειτουργούσαν «ως παρένθετα πρόσωπα», για να μπορεί ο πρώην υπουργός να αποκρύπτει περιουσιακά του στοιχεία. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο Νίκος Ζήγρας ήταν διαχειριστής υπεράκτιας εταιρίας, μέσω της οποίας γίνονταν αγορές ακινήτων. 


zougla.gr(απόσπασμα από σχετικό δημοσίευμα)

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *