Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΕΠΟ: Συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα και χωρίς άδεια

Την ακύρωση της ποινής του υποβιβασμού για όσες ομάδες δεν πληρούν τα κριτήρια αδειοδότησης για την περίοδο 2012-13 όπως πρότεινε η Σούπερ Λίγκα επικύρωσε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.
Όπως είναι γνωστό ο συνεταιρισμός των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας εισηγήθηκε το σχετικό μέτρο επικαλούμενος τη σοβαρή οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα. Ετσι οι ομάδες που δεν θα λαμβάνουν άδεια θα συνεχίζουν να αγωνίζονται στην Α’ Εθνική αλλά θα τιμωρούνται με απαγόρευση μεταγραφών για όλη την αγωνιστική περίοδο, την απαγόρευση ανανέωσης συμβολαίων. Θα έχουν μόνο το δικαίωμα να εγγράφουν στο ρόστερ μόνο γηγενείς ποδοσφαιριστές από όλες τις ομάδες της χώρας.
Παράλληλα στις ομάδες που δεν θα λαμβάνουν άδεια για χρέη προς τρίτους, θα παρακρατείται το 20% από το ποσό που τους αντιστοιχεί από τα έσοδα της κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Πλέον τίθεται το ερώτημα, πώς η ΕΠΟ υπαναχωρεί στη συμφωνία της με την Πολιτεία; Όπως είναι γνωστό η ομοσπονδία προκειμένου να της εκχωρηθεί από την Πολιτεία η δικαιοδοσία επιβολής ποινών σε θέματα μη αδειοδότησης δέχτηκε να αυστηροποιηθούν οι τιμωρίες.
Ωστόσο αντ’ αυτού, με τον εξοβελισμό της ποινής υποβιβασμού, τα δεδομένα άλλαξαν σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), που ήταν και το αρχικό αγκάθι για τις ΠΑΕ, ουσιαστικά τίθεται οριστικά εκτός πλάνου.
Σύμφωνα με τον αρχικό νόμο η ΕΕΑ θα επέβαλλε και ποινές στις ομάδες που δεν δικαιούνται άδεια, ενώ ακολούθως ο ρόλος της υποβαθμίστηκε στον έλεγχο νομιμότητας και οικονομικών στοιχείων των ΠΑΕ και στην εισήγηση των ποινών.
Το οξύμωρο είναι ότι ενώ υποτίθεται ότι η ΕΠΟ υποστηρίζει ότι το καταστατικό της είναι εναρμονισμένο με αυτά των υπερκείμενων διεθνών ομοσπονδιών (UEFA, FIFA), εκείνες αποβάλλουν από τις διοργανώσεις τους όσους δεν πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια, η ελληνική ομοσπονδία αυτούς που δεν θα λαμβάνουν άδεια θα τους διατηρεί στην ίδια κατηγορία…
Αναρτήθηκε από tovima.gr


σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *