Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Και στο ΠΑΣΟΚ επιστρέφουν οι διαγραμμένοι…

Ευάγγελος ο ελεήμων *

Επιστρέφουν οι διαγραφέντες βουλευτές του ΠαΣοΚ, οι οποίοι δεν μετακινήθηκαν σε άλλα κόμματα και μάλιστα θα τοποθετηθούν και στα ψηφοδέλτια του κόμματος, όπως αποφασίστηκε στην κλειστή σύσκεψη την Πέμπτη στην Ιπποκράτους, υπό τον κ.Βενιζέλο.

Ανοίγει έτσι ο δρόμος για τις υποψηφιότητες της Μιλένας Αποστολάκη και τηςΜαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στη Β΄Αθήνας, για τις οποίες είχαν σημειωθεί αντιδράσεις. Επίσης για τους Δ. Καρύδη, Ι. Κουτσούκο, Δ. Κουσελά, Β. Κεγκέρογλου, Χρύσα Αράπογλου, Μαρία Μίχου, Μιχ. Τζελέπη, Π. Αντωνακόπουλος, Β. Τόγιας.

Πάντως, οι βουλευτές αυτοί δεν πρόκειται να επιστρέψουν χωρίς να δεσμευτούν ότι αποδέχονται και στηρίζουν τις πολιτικές θέσεις του ΠαΣοΚ. Το σκεπτικό της επιστροφής τους και τους πολιτικούς όρους που συνοδεύουν την απόφαση αυτή θα αναλύσει ο ίδιος ο κ. Ευ. Βενιζέλος στην ομιλία του αύριο στο διευρυμένο Εθνικό Συμβούλιο.
tovima.gr
*η εορτή του τιμάται στις 6 Μαίου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *