Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η κρίση φέρνει περισσότερες διακρίσεις σε βάρος των γυναικών

Οι καταγγελίες για διακρίσεις σε βάρος εργαζόμενων γυναικών στον ιδιωτικό τομέα παρουσίασαν σημαντική αύξηση, της τάξεως του 53%, το 2011 έναντι 37% το 2010, λόγω της οικονομικής κρίσης και των απαιτήσεων των Μνημονίων, σύμφωνα με Ειδική Έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη, με θέμα «Φύλο και Εργασιακές Σχέσεις»
Στην έκθεση παρουσιάζεται η εμπειρία του Συνηγόρου ως φορέα παρακολούθησης και προώθησης της εφαρμογής της αρχής της ίσης μεταχείρισης ανδρών και γυναικών στην απασχόληση και την εργασία, ενώ επίσης καταγράφεται μία πρώτη αποτίμηση της επίδρασης της οικονομικής κρίσης στις διακρίσεις λόγω φύλου στην εργασία.
Έτσι, πέρα από την αύξηση των καταγγελιών για διακρίσεις σε βάρος γυναικών στον ιδιωτικό τομέα, παρατηρήθηκε και αύξηση των τηλεφωνημάτων εργαζομένων που αναζητούν πληροφόρηση για τα εργασιακά τους δικαιώματα, καθώς και συμβουλές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην εργασία τους.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *