Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Και με το νόμο ψωμί από όλα τα super market. Aνάστατοι οι αρτοποιοί!

Στην πλήρη απελευθέρωση του bake – off, δηλαδή της δυνατότητας έψησης προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης εντός των σούπερ μάρκετ προχωρά το υπουργείο Ανάπτυξης με διάταξη που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο το οποίο κατατέθηκε  στη Βουλή.
Σύμφωνα με το σκεπτικό που αναπτύσσεται στην αιτιολογική έκθεση, η ελληνική κυβέρνηση προχωρά σε αυτή τη ρύθμιση προκειμένου να αποφύγει ενδεχόμενη καταδίκη της από το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και να εναρμονιστεί το ελληνικό δίκαιο με τις επιταγές της κοινοτικής νομοθεσίας και νομολογίας. Υπενθυμίζεται ότι με νόμο το 2010 είχαν τεθεί συγκεκριμένες προϋποθέσεις σε τετραγωνικά μέτρα για τη λειτουργία των λεγόμενων «θερμών γωνιών» εντός των σούπερ μάρκετ, οι οποίες όμως πρακτικά καθιστούσαν απαγορευτική τη λειτουργία τους. Η ρύθμιση αυτή δεν ικανοποίησε την Κομισιόν, η οποία μέσα στο 2011 με αιτιολογημένες γνώμες στην Ελλάδα ζήτησε την κατάργηση των παραπάνω περιορισμών.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *