Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Γέμισε από πολιτικά ΠΤΩΜΑΤΑ ο ΔΗΜΟΣ Ιωαννιτών

Το σκάνδαλο με το 1000.000 ευρώ και όσα επιπλέον ανακαλυφτούν ότι λείπουν από τα ταμεία του δήμου ήταν η κορυφή του παγόβουνου που απειλεί να συντρίψει τα πάντα στη δημοτική πλειοψηφία.
Πέρα από τις ποινικές ευθύνες – τουλάχιστο για αμέλεια στην άσκηση των καθηκόντων τους-που πιθανότατα έχουν ορισμένοι,  κανείς σοβαρός παρατηρητής δεν αμφιβάλλει ότι το τελευταίο πρωτοφανές για την πόλη μας γεγονός ήταν η χαριστική βολή για τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του. Και αυτό μπορεί να το αντιληφτεί κάποιος εάν κάνει μία μικρή βόλτα στους καφενέδες και στους τόπους, όπου συχνάζουν οι πολίτες αυτής της- κατά τον Δ. Χατζή- πάντοτε μικρής μας πόλης.
Αυτά που ακούγονται για τους σημερινούς άρχοντες δεν γράφονται δημόσια και η αγανάκτηση των Γιαννιωτών δεν περιγράφεται.
Και προκύπτει άμεσα πρόβλημα άμεσης διαδοχής στη διοίκηση του δήμου. Όμως αυτό δεν μπορεί να προέλθει από την αίθουσα του σημερινού δημοτικού συμβουλίου, που είναι γεμάτη από τυμπανιαία πολιτικά πτώματα, που όζουν και μολύνουν την πόλη μας…
Απόκαυκος εν Ιωαννίνοις

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *