Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σήκω Ζίγδη για να δεις τα παιδιά της αλλαγής!

Στον αστερισμό της πάλαι ποτέ ΕΔΗΚ του Ζίγδη και του Μαύρου μπαίνει και επίσημα το τέως ΠΑΣΟΚ με την σύγκρουση Χοντροβαγγέλα και Γιωργάκη να παίρνει τέτοιες διαστάσεις, ώστε τις διαφορές τους πιθανότατα θα κληθούν να λύσουν τα αστικά και ποινικά δικαστήρια!
Άλλωστε είναι τέτοια τα μίση και τα πάθη που χωρίζουν τους ανθρώπους που στεγάζονται κάτω από την ταμπέλα που έχει το όνομα ΠΑΣΟΚ και τόση λίγη η συγκολλητική δύναμη της εξουσίας- που τώρα πια διαιρείται δια του 3 με τη μερίδα του λέοντος να πάει στους γαλάζιους- που το ξεκαθάρισμα των συσσωρευμένων λογαριασμών από το παρελθόν – και δεν εννοούμε μόνο τα χρήματα των λεηλατημένων ταμείων που όλοι έβαλαν το χέρι τους- θα λάβει τη μορφή εκκαθάρισης λογαριασμών της Σικελικής μαφίας.
Και είναι ειρωνία της ιστορίας που αυτή τη στιγμή αυτός που ανησυχεί περισσότερο για τη οριστική διάλυση του ΠΑΣΟΚ είναι ο Σαμαράς και η ΝΔ και αυτό γίνεται όχι μόνο γιατί κινδυνεύει η συνοχή της κυβέρνησης αλλά και γιατί και στο ..αδελφό κόμμα της Δεξιάς υπάρχουν μαύρες τρύπες και σκελετοί στις ντουλάπες που, αν κάποτε ήθελε φιλοτιμηθεί να τις ελέγξει κάποιος εισαγγελέας, θα γέμιζε ο Κορυδαλλός από ανθρώπους από τα δυο μεγάλα κόμματα και θα είχε παρέα και ο Άκης να λέει τα παράπονά του…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *