Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Επειδή δεν είμαστε αφελείς…

Σάλος (θετικός) σηκώθηκε στο διαδίκτυο για τον γιατρό του Χατζηκώστα που όχι μόνο δεν δέχτηκε το “φακελάκι” αλλά και έδιωξε τον αποπειραθέντα να τον δωροδοκήσει.Όλα μέχρι εδώ καλά και άγια με τη σημείωση ότι οι έντιμοι δεν αυτοδιαφημίζονται για τα αυτονόητα , όταν μάλιστα θέλουν να είναι και πολιτικά πρόσωπα και να παίξουν ρόλο στα πολιτικά πράγματα του τόπου.
Όλοι όσοι παροικούμεν της τοπικής Ιερουσαλήμ και έχουμε νουν και ώτα δεν θα συμμετάσχουμε συνειδητά στις σημερινές δοξολογίες. Αντιθέτως! Επειδή είμαστε και καχύποπτοι στους λίαν πονηρούς καιρούς που ζούμε και όχι πια αφελείς, θα περιμένουμε να πανηγυρίσουμε το γεγονός, όταν  θα βρεθεί γιατρός να οδηγήσει στον εισαγγελέα αυτόν που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει. Τα άλλα είναι εκ του ασφαλούς και προς λαϊκή κατανάλωση
Τζο, που δεν πίνει νερό στο όνομα κανενός

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *