Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών

“Αυτά που έγιναν προχθές στον Άγιο Διονύσιο δεν είναι παρά μια κακόγουστη επίδειξη πατριωτισμού, που κινείται στα όρια της ασέβειας. Ούτε βέβαια ήταν τυχαίο ότι ο παριστάμενος Αρχιεπίσκοπος, οι ιερείς, οι ψάλτες και οι συμμετέχοντες στην Αναστάσιμη Ακολουθία, σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες, έμειναν εμβρόντητοι” επισημαίνει με δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δρίτσας, αναφερόμενος στο γεγονός της αυθαίρετης πρωτοβουλίας του στρατιωτικού αγήματος να άδει τον εθνικό ύμνο την ώρα που ιερείς και ψάλτες έψελναν το «Χριστός Ανέστη»

Και να συμπληρώσουμε εμείς ότι τα συγχαρητήρια του Ελληναρά Κωσταράκου προς τους ευέλπιδες για το “άψογον” της εκτέλεσης έκαναν το γεγονός από ατυχές επικίνδυνο και μας θύμισαν το περιβόητο: “Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών”
Αλήθεια μόνο για τους Έλληνες ανεστήθη ο Χριστός;

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος says:

    Πάσχα του 1967 … Μητρόπολη Αθηνών λίγες μέρες μετά την αποφράδα ημέρα της 21ης τ' Απρίλη (Παρασκευή ήταν πριν το Σάββατο του Λαζάρου)
    ακούστηκε και τότε το … ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΛΛΑΣ ΑΝΕΣΤΗ ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *