Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σπάει καρδιές το δράμα της Όλγας Τρέμη!

Σπάει καρδιές το δράμα της Όλγας Τρέμη, που από τη μεγάλη διακριτικότητα που την διακρίνει δεν θέλει να γίνει γνωστό στο ευρύτερο κοινό.
Σύμφωνα όμως με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες η διακεκριμένη δημοσιογράφος αντιμετωπίζει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να έχει διακόψει τα μαθήματα των παιδιών της στο φροντιστήριο της υποβαθμισμένης γειτονιάς, όπου έχει μετακομίσει.
Και η χαριστική βολή δόθηκε με την απειλή των καθηγητών να απεργήσουν στην διάρκεια των πανελλήνιων εξετάσεων, γεγονός  που τινάζει στον αέρα τους κόπους μιας χρονιάς των παιδιών της, που κινδυνεύουν να χάσουν τα πάντα!
Γι’ αυτό και  προσπαθεί να συγκινήσει για το δράμα της, κάνοντας πρώτο θέμα στο δελτίο ειδήσεων των 8 την απεργία των καθηγητών. Αλλά πάντα με την μεγάλη διακριτικότητα που την διακρίνει.
Σπάει καρδιές, λοιπόν, το δράμα της Όλγας…
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *