Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Δεν είναι πολιτικό deal…

Δεν είναι πολιτικό deal υποστηρίζει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος στον ΟΟΣΑ Βαγγέλης Παπαχρήστος που ελέω Σαμαρά επιλέχτηκε στη θέση αυτή, μιας και δεν ασχοληθεί ξανά με την κομματική πολιτική. Απλά ο πρωθυπουργός εκτίμησε τις γνώσεις του στα οικονομικά που σημειωτέον διεύρυνε κάνοντας μεταπτυχιακές σπουδές στη Μόσχα και στη σοβιετική οικονομία και λόγω ελλείψεως ειδικών στην σχεδιασμένη οικονομία τον έστειλε στον διεθνή οργανισμό για να προσφέρει τα φώτα του.
Άβυσσος η ψυχή του υπαρχηγού του Κοτζιά αλλά χάος απροσμέτρητον ο νους του Σαμαρά.
Και βέβαια δεν είναι πολιτικό deal, είναι φαινόμενο σαμαρικής παραψυχολογίας και μάλιστα στη δικαιοδοσία της κ. Παγιατάκη.
Λέτε στην προηγούμενη ζωή του ο Αντώνης να ήταν μπολσεβίκος και μας το βγάζει τώρα με τις επιλογές του; Χρύσανθος, Βαγγέλης, άραγε ποιος θα είναι ο επόμενος τυχερός;
Και έμεινε χωρίς δουλειά η Αλέκα! Λέτε;

Απόκαυκος ο ανάδρομος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος says:

    Θα έπρεπε να ντρέπεται ο δήθεν αντιμνημονιακός. Περιμένουμε να δούμε και τον Κασσή να βολεύεται κάπου μετά την αποτυχία του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *