Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Και πάλι καθυστερημένος ο Δήμαρχος

Αγαπητέ Απόκαυκε!
Λύθηκαν οι εργασιακές σχέσεις τριών άμεσων συνεργατών του δημάρχου από 1-1-2013 με απόφαση  της 28-3-2013 που δημοσιεύεται στη διαύγεια του Δήμου με ημερομηνία  8-5-2013 και το ερώτημα είναι, γιατί καθυστέρησαν τόσο πολύ οι υπηρεσίες του Δήμου.

Βέβαια παρατηρείται μια υστέρηση στα αντανακλαστικά του δημάρχου ως προς την αντίληψη των πραγματικών γεγονότων της τάξεως των 5 με 6 μηνών( βλέπε το σκάνδαλο στα ταμεία του δήμου) αλλά εκεί υπάρχει η δικαιολογία ότι το ταμείο ήταν μακριά και δεν ενημερώθηκε.
Για τους υπεράριθμους όμως γραμματείς και Φαρισαίους του ( γιατί γι’ αυτό απολύθηκαν) έπρεπε να περάσουν 3 ολόκληροι μήνες για να το αντιληφθεί;
Βέβαια προκύπτει και ένα άλλο ερώτημα. Το διάστημα μέχρι να αποφασίσει ο Δήμαρχος από που πληρώνονταν οι αμοιβές των συνεργατών; Από το επίσημο ταμείο του δήμου ή από το γνωστό παραταμείο;
Ευπειθώς υμέτερος
Σκεντέρμπεης, ο πιστός σου συνεργάτης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *