Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Σαμαράς στην απαγορευμένη πόλη

Την απαγορευμένη πόλη (κινεζικά: Gugong, Γκουγκόνγκ) στο Πεκίνο επισκέφτηκε χθες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και μάλιστα κατά την ώρα της ξενάγησης αυτή εκκενώθηκε από τους άλλους επισκέπτες.
Με το στόμα ανοιχτό παρακολουθούσε η Ελληνική αντιπροσωπία τους ξεναγούς να τους αφηγούνται την ιστορία της πόλης και να τους πληροφορούν ότι σε αυτή ζούσαν εννιά χιλιάδες παλλακίδες και εκατό χιλιάδες ευνούχοι.
Τα αισθήματα ενθουσιασμού ήταν απερίγραπτα και οι Έλληνες σχολίαζαν ποικιλοτρόπως την εφευρετικότητα των Κινέζων αυτοκρατόρων και της αριστοκρατίας, που ζούσαν ζωή και ..παλλακίδα, ενώ ο κινέζικος λαός λιμοκτονούσε.
Μόνο ο πρωθυπουργός ήταν ψύχραιμος και σκεπτικός κατά την ώρα της ξενάγησης και σε μια στιγμή γύρισε στον εικονιζόμενο στη φωτογραφία πρωθυπουργικό σύμβουλο Σταύρο Παπασταύρου, που ήταν η σκιά του και του είπε στο αυτί για να μην ακούσουν οι Κινέζοι  ξεναγοί αλλά και ο Αβραμόπουλος ότι σκοπός του είναι μόλις γυρίσει στην πατρίδα να ξεκινήσει ένα επενδυτικό σχέδιο στην Αθήνα που θα προσελκύσει εκατομμύρια τουρίστες στην Ελλάδα και θα εκτοξεύσουν την ανάπτυξη.
Πρέπει, του είπε, αναμορφώνοντας γρήγορα την Πλάκα να την μετατρέψουμε σε απαγορευμένη πόλη και για να ικανοποιούν τα βίτσια τους οι ξένοι τουρίστες θα διορίσουμε με αξιοκρατικές διαδικασίες 100 χιλιάδες Ελληνίδες παλλακίδες και εννιά  χιλιάδες Έλληνες ευνούχους για να διαφοροποιηθούμε από τα αριθμητικά νούμερα των Κινέζων και να φαίνεται ως μία άλλη πρωτοτυπία του Ελληνικού successes
Και όταν εμβρόντητος ο Παπασταύρου από την πρωθυπουργική καινοτομική σκέψη ψιθύρισε το που θα βρούμε τόσες και τόσους Έλληνες να κάνουν αυτή τη δουλειά, ο Σαμαράς τον κοίταξε περιπαιχτικά και του είπε: Δεν έμαθες, Σταύρο, από τον Σίμο για το (χθεσινό) γκάλοπ της Public Issue για το βαρόμετρο του Σκάι; Εδώ τους πήδηξα και του πηδώ καθημερινά και οι ευνούχοι με θεωρούν με διαφορά τον “καταλληλότερο”!
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ( εκ Πεκίνου)

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *