Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κωνσταντοπούλου: «Υπάρχει σκοπιμότητα συγκάλυψης»

«Υπάρχει σκοπιμότητα συγκάλυψης των πραγματικών πτυχών αυτής της υπόθεσης και των ευθυνών των υπαιτίων, οι οποίοι, είναι περισσότεροι του ενός», υπογράμμισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ και εισηγήτρια της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, σε συνέντευξή της την Τετάρτη, μετά την εξέλιξη με το έγγραφο που αποκάλυψε πως το cd με τη λίστα είχε έλθει επισήμως στην Ελλάδα και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για φορολογικούς σκοπούς

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Real FM», επανέλαβε χωρίς περιστροφές πως “Υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό μια προσπάθεια να ανασταλούν οι εργασίες της Επιτροπής, ακριβώς γιατί κάθε συνεδρίαση οδηγεί και σε μια αποκάλυψη”, κι επεσήμανε ότι “υπάρχουν μάρτυρες, υπάρχουν πρόσωπα, τα οποία θα εισφέρουν, εάν εξεταστούν, στην αναζήτηση και στην αποκάλυψη της αλήθειας. Εξηγήσαμε ποια πρόσωπα είναι αυτά, τα αναφέραμε, πάρα πολλά από αυτά είναι πρώην και νυν κυβερνητικά πρόσωπα, και βεβαίως, αυτά τα πρόσωπα, έχοντας διατελέσει σε υψηλόβαθμες και υψηλότατες θέσεις, έχουν και την υποχρέωση να συμβάλουν στην αναζήτηση της αλήθειας. Η θέση της πλειοψηφίας της Επιτροπής, δηλαδή της Ν.Δ. του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, ήταν να μην εξεταστούν”.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε πως η αποκάλυψη του νέου εγγράφου, δεν εκθέτει μόνο τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, αλλά “τον κ. Βενιζέλο που ισχυριζόταν ότι αυτά τα αρχεία αποτελούν προϊόν παράνομης δράσης, και τον κ. Διώτη που επίσης το ίδιο ισχυριζόταν, και, βεβαίως, εκθέτει τον κ. Στουρνάρα ο οποίος είχε την ευχέρεια να αναζητήσει όλα αυτά τα στοιχεία από την έναρξη των αποκαλύψεων τον Σεπτέμβριο του 2012 και δεν το έκανε. Εάν είχε υπερισχύσει αυτό που ήθελαν η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ και σε μικρότερο βαθμό η ΔΗΜΑΡ, σήμερα δεν θα αποκαλυπτόταν το έγγραφο αυτό, διότι όλοι αυτοί ήθελαν οι εργασίες της Επιτροπής να τελειώσουν πριν καν ξεκινήσουν. Στόχευση τους ήταν να τελειώσουμε από το Φλεβάρη και αυτά να μην αποκαλυφθούν ποτέ”.

Επίσης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε πως θα κληθούν κι άλλοι μάρτυρες, και κατέληξε:”Έχουμε ήδη οδηγηθεί σε οδυνηρά συμπεράσματα που έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι και σήμερα ακόμη, στα πλαίσια αυτής της ανίερης συμμαχίας που δρα σε κυβερνητικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο διαπλοκής, τα ίδια συμφέροντα που υπαγόρευσαν την συγκάλυψη των υπαιτίων φοροδιαφυγής στη λίστα Λαγκάρντ, τα ίδια ή αντίστοιχα συμφέροντα υπαγορεύουν τη συγκάλυψη της εξακολουθητικής δράσης της διαπλοκής στην Ελλάδα”.

Πηγή: thepressproject.gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *