Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Απίθανη γκάφα του Χοντροβαγγέλα!

Τα συλλυπητήρια του Αρχηγού… στον ζωντανό Δημήτρη Μπουραντά!


Συλλυπητήριο μήνυμα μέσω twitter έστειλε ο Χοντροβαγγέλας για τον θάνατο του καθηγητή Δημήτρη Μππουραντά που όμως είναι ζωντανός!

«Ο Δημήτρης Μπουραντάς έδωσε και στην τελευταία φάση της ζωής του μια σκληρή μάχη, όπως ήξερε να δίνει πάντα,…» έγραψε στο twitter ο απίθανος Χοντροβαγγέλας, χωρίς να διασταυρώσει την είδηση που μετέδωσαν κάποια σάιτ.

Λίγη ώρα αργότερα όμως ο γνωστός καθηγητής δήλωσε ότι ζει και πως επρόκειτο για απλή συνωνυμία με έναν άλλο πολίτη. «Με έστειλαν στον Παράδεισο και μόνο μία “Κοινωνία των Πολιτών” μπορεί να συγκριθεί με αυτόν» δήλωσε συγκεκριμένα ο ολοζώντανος Δημήτρης  Μπουραντάς.

Όσο για τον γκαφατζή αργηγό του ΠΑΣΟΚ το ….φυσάει και δεν του καίγεται καρφάκι…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος says:

    Τη μάχη για τη ζωή έχασε ο Δημήτρης Μπουραντάς, πρώην αντιδήμαρχος Χαλκίδας ο οποίος πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Πρόκειται για τον δεύτερο εξάδελφο του αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια. Για αυτόν έξεδωσε την ανακοίνωση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *