Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πέταξε το γάντι στον Σαμαρά ο Τσίπρας

Ο Τσίπρας κάλεσε σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ τον Αντώνη Σαμαρά

Πέταξε το γάντι στον Σαμαρά ο Αλέξης Τσίπρας για μεταξύ τους τηλεοπτική αντιπαράθεση, μιλώντας σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο  κ. Τσίπρας κάλεσε τον κ. Σαμαρά «είτε στη Βουλή, είτε στην τηλεόραση, με όποιους όρους θέλετε, με όποιους δημοσιογράφους θέλετε, να αναμετρηθούμε με επιχειρήματα και να εξηγήσουμε στον λαό, έναν χρόνο μετά τις εκλογές, ποιο είναι το όραμα και το σχέδιο για την έξοδο από την κρίση».

«Ανταποκριθείτε κ. Σαμαρά, μην κρύβεστε άλλο» είπε ο κ. Τσίπρας γιατί, πρόσθεσε, «θα έχουμε να πούμε πολλά για τις επιτυχίες σας, για τα 50.000 νέα λουκέτα, για το 30% ανεργία και το 60% ανεργία των νέων, για τους 400.000 ανασφάλιστους».
Ιδιαίτερα επικριτικός έναντι του πρωθυπουργού, αλλά και των κυρίων Βενιζέλου και Κουβέλη, ήταν ο κ. Τσίπρας, σχετικά με τη στάση τους στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανακοινώνοντας την κατάθεση σχετικού νομοσχεδίου από τον ΣΥΡΙΖΑ, που όπως είπε, θα γίνει νόμος του κράτους, όχι προφανώς με τις ψήφους όσων επέλεξαν να είναι δεκανίκια του κ. Σαμαρά, εννοώντας ότι δεν θα στηρίξουν την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με τη στήριξη που θα δώσει ο λαός στο κόμμα του, όταν όπως είπε, «αργά ή γρήγορα, η χώρα θα οδηγηθεί στη δημοκρατική διέξοδο, όταν ο λαός δώσει τη λύση και δώσει μια νέα κοινοβουλευτική πλειοψηφία και σαφή εντολή για την κυβέρνηση σωτηρίας».

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *