Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Όλα τα καλά παιδιά βολεύονται

Επιβεβαιώνοντας την ανωτέρω σοφία το καλό παιδί του Κωστάκη του Ραφηναρέα, ο διάσημος Αντώναρος, όνομα και πράγμα, που απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής, γιατί τι τύχη μπορεί να έχεις με το όνομα Αντώναρος, αφού στη χώρα του Αντώνη του Μεγαλοπρεπή το να έχεις όνομα μεγαλύτερο από αυτό του Σουλτάνου Αντώνη είναι έγκλημα καθοσίωσης- αντίστοιχο με αυτό του Πάργαλη, που χθες …αποκεφαλίστηκε από τον Σουλεϊμάν και κλαίνε γοερά οι Ελληνίδες-  ο Αντώναρος ,λοιπόν διορίστηκε σε θέση κλειδί  ως ο Εξωτερικός Σύμβουλός της για θέματα Επικοινωνίας για την Ελλάδα και την Κύπρο της Ευρωπαϊκής τράπεζας Επενδύσεων.
Και μην νομίσει κανείς πως μέτρησε το γεγονός ότι ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος του Ραφηναρέα, αφού χεσμένο τον έχουν οι Γερμανοί τον Κωστάκη.
Μέτρησε ότι ο Αντώναρος ήταν για χρόνια ανταποκριτής στη γερμανική εφημερίδα DIE WELT( ο Κόσμος) στην Αθήνα, τη Ρώμη και τη Μέση Ανατολή και οι Γερμανοί που είναι ο κόσμος όλος δεν ξεχνούν ποτέ τους φίλους τους
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *