Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Κύριλλος δίνει σήμερα τα κλειδιά της Βασιλεύουσας στον Σαμαρά!

Το σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας με την συγκλονιστική αποκάλυψη!

Όπως δείχνουν όλα τα σημάδια, ήρθε -επιτέλους- η ώρα να εκπληρωθούν οι προφητείες και να περάσει ξανά η Πόλη σε χέρια ελληνικά, μαζί με το κοίτασμα φυσικού αερίου της Gazprom που περιμένει, εδώ και αιώνες, στα θεμέλια της Αγιά Σοφιάς!
Του Νίκου Ζαχαριάδη
“…Το μισοτηγανισμένο ψάρι, που σέρβιραν κατά τη διάρκεια του επίσημου γεύματος στον Πατριάρχη, μόλις κοίταξε τον Κύριλλο στα μάτια, πήγε μόνο του στην κουζίνα, έπεσε πίσω στο τηγάνι και τηγανίστηκε από την άλλη μεριά, ενώ η κουζίνα λειτουργούσε με φυσικό αέριο ρωσικής προέλευσης…”.

Με τα λόγια αυτά και χωρίς να προσπαθεί να κρύψει την ανατριχίλα του, ο ανταποκριτής γνωστής εφημερίδας περιέγραψε το θαύμα, που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του, στέλνοντας το χαρμόσυνο μήνυμα σε ολόκληρη την Ορθοδοξία: Ήρθε η ώρα!
Μήπως είναι τυχαίο ότι οι ταραχές στην Τουρκία συνέπεσαν με την επίσκεψη του Πατριάρχη της Μόσχας, στην Αθήνα; Ή μήπως είναι τυχαίο ότι όλα ξεκίνησαν μετά την τιμητική βραδιά στον Ηγούμενο Εφραίμ, όπου παρέστησαν όλοι οι πιστοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και αυτός, για να το ανταποδώσει, ζήτησε από τη Ζώνη της Παναγίας να κάνει το θαύμα της;

Φαίνεται λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της έγκυρης εφημερίδας, ότι τα Νεφελίμ που εμπόδιζαν τον Ορθόδοξο αγωγό της Παναγίας, να φτάσει από την Αγιά Σοφιά στο Αγιο Όρος, εξαφανίστηκαν από την κοίλη γη, λόγω των επεισοδίων. Έτσι, πλέον, το Ξανθό Γένος, χωρίς εμπόδια να βρει την ευκαιρία να μας στείλει την απαραίτητη ενέργεια που χρειαζόμαστε για τη μεγάλη αντεπίθεση!

Άλλωστε και ο Γέροντας Παΐσιος έχει μιλήσει για την «ψεκασμένη κόκκινη», εννοώντας προφανώς τη διαδηλώτρια της πλατείας Taxim που δέχθηκε τα χημικά του αστυνομικού και που η φωτογραφία της κάνει τον γύρο του κόσμου, μέσω twitter – το πουλί του οποίου όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν είναι άλλο από το Άγιο Πνεύμα, βαμμένο μπλε!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *