Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κι ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής-βαδίζει στο δρόμο-της ανατροπής

“Κι ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής-βαδίζει στο δρόμο-της ανατροπής”, ήταν το σύνθημα που κυριαρχούσε στην χθεσινή συγκέντρωση συμπαράστασης του ΣΥΡΙΖΑ προς τους Τούρκους διαδηλωτές!

Και αν σε κάποιους προκάλεσε έκπληξη και επιδόθηκαν σε ειρωνικά σχόλια, τους πληροφορούμε ότι μετά την εκτέλεση του αγαπημένου του Πάργαλη ο μετανιωμένος πικρά Σουλεϊμάν αποφάσισε να υιοθετήσει ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου και έγινε συνοδοιπόρος του από την Άρτα καταγόμενου μικρού Αλέξη, που τον εκπαιδεύει για ηγενόνα της Ρούμελης.
Μάλιστα χωρίς να τον πληροφορηθεί κανένας υπάρχει Σουλεϊμανική συνιστώσα στον ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται πίσω από όλες τις διεργασίες για την ενοποίησή του και την μετατροπή του Αλέξη σε μικρού Σουλτάνου της Αριστεράς στην οποία πάντοτε ανήκε ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής.
Στα πλαίσια αυτών των διεργασιών μάλιστα απορρίφθηκε πρόταση της Χουρέμ να εκτελεστεί  με συνοπτικές διαδικασίες και με  απαγχονισμό ο Λαφαζάνης που αντιδρά στην Σουλτανοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ και επιλέχτηκε η οδός των δημοκρατικών διαδικασιών ως τον μόνο δρόμο για την μετατροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε φορέα ανατροπής και αλλαγής.
Έτσι οι εξελίξεις αυτές αποτυπώθηκαν στην χθεσινή εκδήλωση που το σύνθημα: “Κι ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής-βαδίζει στο δρόμο-της ανατροπής” δονούσε την ατμόσφαιρα έξω από την Τουρκική πρεσβεία και δημιούργησε  κύματα ενθουσιασμού στους Συριζαίους που επιτέλους βλέπουν να ξεβαλτώνουν και να καλπάζουν προς την εξουσία
Anatolou press

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *