Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Γκαφατζής άνευ συναγωνισμού

Επίτιμη... αποκήρυξη!

Αγιογραφία ήθελε ο επίτιμος, γι’ αυτό αποκήρυξε το βιβλίο που έγραψε για την αφεντιά του ο Θανάσης Διαμαντόπουλος  με τον τίτλο: ” Το πορτρέτο ενός ηγέτη – Από την ιστορία του Μητσοτάκη στον Μητσοτάκη της Ιστορίας”, το οποίο, σύμφωνα με τον συγγραφέα, φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές του βίου και της πολιτικής δράσης του πρώην πρωθυπουργού.
Με ανακοίνωση κατηγορεί τον συγγραφέα για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, λεγοντας πως «είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογικό να χρησιμοποιούνται αποσπάσματα από ιδιωτικές συνομιλίες χωρίς καν τη δική μου γνώση».
Τι ενόχλησε μεταξύ των άλλων τον επίτιμο; Μα η αποκάλυψη ότι ο Μητσοτάκης πίστευε ότι η Ντοράκλα του θα κέρδιζε την ηγεσία της ΝΔ,  άνευ μάλιστα συναγωνισμού!
Ήταν μια από τις πάμπολλες γκάφες που διέπραξε στη μακρόχρονη πορεία του και τον συνοδεύουν μέχρι σήμερα.
Και όπως φαίνεται από τις εξελίξεις το πήρε στο κεφάλι του το κορίτσι με αυτές τις εκτιμήσεις και τις συμβουλές, μιας και η Ντοράκλα είναι μια από τις συνιστώσες της ΝΔ και μάλιστα του εξωτερικού και παρά τα καλά λόγια που λέει τώρα ο μπαμπάς για τον “απόλυτο έμπιστο” -όπως θεωρούσε τον Καλαματιανό το 1989- η Ντόρα είναι στα αζήτητα…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *