Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Δεν αναγνωρίζει τη Γενοκτονία των Ποντίων Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν είναι ο μόνος από την Κ.Ο του κόμματος που δεν υπογράφει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Από την άλλη και οι 14 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, συμπεριλαμβανομένης της κυρίας Μαρίας Ρεπούση υποστηρίζουν το νομοσχέδιο. Αναρωτιόμαστε βέβαια πως το έπαθε η αιρετική Μαρία και αν έχει να κάνει με το αυτί που της τράβηξε ο Πρόεδρος Φώτης.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Χατζηοσμάν, δεν είχε υποστηρίξει το νομοσχέδιο ούτε τον Δεκέμβριο του 2011 όταν είχε επιχειρήσει να το φέρει στην Βουλή ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου επί κυβερνήσεως Λουκά Παπαδήμου.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, ο βουλευτής αντιδρά για μια σειρά διατάξεων μεταξύ των οποίων και αυτή που φέρνει ποινικές διώξεις σε όσους δεν αναγνωρίζουν τις γενοκτονίες, όπως αυτή των Ποντίων από τους Τούρκους.

Το Γιαννιώτικο λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *