Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τι επιδιώκει ο Σαμαράς;

Όλη η δόξα, όλη η χάρη, άγια ημέρα ξημερώνει…

Η ΕΡΤ, λοιπόν έκλεισε με μονομερή απόφαση του Σαμαρά, που γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους βαστάζους του, Βενιζέλο και Κουβέλη προχωρεί σε μια κίνηση υψηλού μεν πολιτικού ρίσκου αλλά άκρως ενδεικτική των προθέσεων της επικοινωνιακής ομάδος και των λούμπεν στοιχείων που την αποτελούν.
Μη έχοντας κανένα ουσιαστικό πρόγραμμα και μπροστά στα αδιέξοδα του success story που γίνεται καθημερινά φτερά  στον άνεμο, θέλουν να αποπροσανατολίσουν και να δείξουν στην κοινή γνώμη, που σε ένα μεγάλο ποσοστό διψά γενικώς για αίμα, ότι είναι μια κυβέρνηση που τολμά να τα βάλει με τα κακώς έχοντα.
Γι’αυτό και οι φανφάρες περί ΕΡΤ, εστίας σκανδάλων και οι εξαγγελίες για το κόψιμο του τέλους, λες και την ΕΡΤ μέχρι τώρα διοικούσαν οι Αρειανοί και ο Λιάτσος και όλα τα άλλα παιδιά που έβαζε η ΝΔ μέχρι σήμερα από το παράθυρο -και χθες το ΠΑΣΟΚ- ήταν πρακτικές που αφορούσαν τον Τσίπρα και τον Κουτσούμπα που κυβερνούσαν χωρίς να το ξέρουμε αυτή τη χώρα.
Από τον τρόπο που πολιτεύεται και στελεχώνει την κυβέρνησή του ο ακροδεξιός μέρα με τη μέρα πρωθυπουργός του 28% είναι πλέον φανερό ότι επιδιώκει να στήσει μια ΥΕΝΕΔ της εποχής που ηγούνταν των Ρέηντζερς και των άλλων φασιστοειδών που είχαν παρεισφρήσει στη ΟΝΝΕΔ του Καραμανλή τη δεκαετία του 70 και να αποκαταστήσει την ιδεολογική ηγεμονία της Δεξιάς, αξιοποιώντας τις τάσεις που επικρατούν σε ένα μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας.
Επιδιώκει να ανασυστήσει το κράτος της Δεξιάς με τα υλικά ενός απώτερου παρελθόντος και εκβιάζοντας τους ημιθανείς συνεταίρους του σέρνει τη χώρα σε έναν παρωχημένο Καλαματιανό χορό.
Έναν χορό όμως που μπορεί να αποδειχτεί και χορός του Ζαλόγγου, αν αφυπνισθεί η κοινωνία και αντιληφθεί τι πραγματικά συμβαίνει…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *