Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η απέραντη μοναξιά του Αντώνη Σαμαρά

Τελικά ο Σαμαράς έμεινε μόνος στο εγχείρημα να αποδείξει ότι είναι ο σιδεριένος πρωθυπουργός, ότι όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει ( βλέπε και τη δήλωση ότι και σίδερα θα μασήσει για την ανάπτυξη)!
Απεναντίας το μόνο που κατάφερε ήταν να …αναπτύξει  ένα κύμα κατακραυγής εναντίον του και τώρα απομονωμένος στο Μαξίμου με τη λούμπεν ομάδα αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας, προσεύχεται  να κριθεί αντισυνταγματική από το συμβούλιο Επικρατείας τη Δευτέρα η απόφασή του για την ΕΡΤ, γιατί διαφορετικά θα έχει την τύχη του Γιωργάκη. Θα του δώσει η απόφαση αυτή το πρόσχημα για μια εύσχημη υποχώρηση, που τώρα φαίνεται αδύνατη, μιας και έχει αυτοεγκλωβισθεί από τη βλακώδη ενέργεια να κατεβάσει τους πομπούς και να βάλει μαύρο στις οθόνες της τηλεόρασης, μια κίνηση που ούτε στη δεκαετία του 50 θα σκεφτόταν κάποιος ανόητος.
Αλλά και έτσι θα είναι ένας στραπατσαρισμένος πρωθυπουργός, έρμαιο στις βουλήσεις των συνεταίρων του, που τόσο τους είχε ξεφτιλίσει με την αλαζονεία του.
Διαφορετικά απολείπειν ο θεός ( με τον οποίον είχε αναπτύξει στο αρρωστημένο μυαλό του προνομιακές σχέσεις) Αντώνιον και αρχίζουν τα πάντα από την αρχή…
Απόκαυκος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *