Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

«Βασικά… Καλησπέρα Σας»

Βιντεοκασέτα με «μήνυμα» από το Μαξίμου θα ξανανοίξει την ΕΡΤΜια αναφορά στις χρυσές εποχές της ΟΝΝΕΔ, σκοπεύει να κάνει ο Αντώνης Σαμαράς, επαναλανσάροντας και τη θρυλική ατάκα «Πολύ κάθαρμα το ΣτΕ, Κούλα»...
Του Νίκου Ζαχαριάδη

Ως «ραδιοπειρατής» που εκπέμπει παράνομα, θέλησε να εμφανιστεί ο Αντώνης Σαμαράς, με την επιλογή της πασίγνωστης ταινίας «Βασικά… Καλησπέρα Σας» καθώς επέλεξε να εγκαινιάσει με αυτή το πρόγραμμα του νέου μεταβατικού φορέα.

Έτσι, πέρα από το σαφές δείγμα γραφής που θέλησε να δώσει για την αισθητική κατεύθυνση και τα καλλιτεχνικά standards που θα διέπουν το νέο κανάλι, ο Αντώνης Σαμαράς, όπως μας άφησαν να εννοηθεί οι σύμβουλοί του, σκοπεύει να χρησιμοποιεί τη μέθοδο της βιντεοκασέτας για να διανέμει και τα διαγγέλματά του!

Ήδη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει η σκέψη για περαιτέρω εμπλουτισμό του προγράμματος με αντίστοιχες ταινίες, όπως ο περίφημος «Παπασούζας» (πάλι με κεντρικό πρόσωπο τον Πρωθυπουργό), που θα μεταδίδεται μετά τη Θεία Λειτουργία στην πρωινή ζώνη της Κυριακής και θα αποτελεί τον καινούριο τρόπο να ξαναρχίσει να επικοινωνεί ο πρωθυπουργός με τον Θεό.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *