Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

” Μήνυμα” του Καραμανλή στον Σαμαρά από τα Ηπειρωτικά βουνά!

Μήνυμα της Καραμανλικής πτέρυγας στο Μαξίμου μετέφερε σήμερα ο και συνταγματολόγος Προκόπης Παυλόπουλος Αποδοκίμασε ευθέως το “σύστημα” Σαμαρά στην σημερινή εκπομπή του Μέγκα.Καταλόγισε ευθύνες στους συμβούλους του πρωθυπουργού που τον έσυραν σε μία καταφανώς αντισυνταγματική πράξη και αποκάλυψε ότι κανένας δεν τον συμβουλεύτηκε για την αποφυγή της εκτροπής. Με δεδομένο ότι ο Πάκης είναι εκ των απορρήτων του Κωστάκη του Ραφηναρέα, γίνεται φανερό γιατί ο Καραμανλής πήρε τα βουνά και τις ανάλογες αποστάσεις από τον Σαμαρά.
Κατά τα άλλα ο Σαμαράς περιμένει την αυριανή μέρα για την επιφοίτηση του …Αγίου Πνεύματος, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη για να επανεκκινήσει το κυβερνητικό σκάφος, που προσάραξε στα αβαθή
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος says:

    η παλιοπαρέα όμορφα περνούσε
    Ζαγ Καρ Σουκ Καχρ ΟΛΑ τα ΚΙΛΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *