Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Όπα και αράξαμε!

ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΥΚΟΥ

Σχολιάζει το Γιαννιώτικο Λαβράκι


Όποιος είδε τα τηλεοπτικά πλάνα από το Υπουργικό Συμβούλιο Σαμαρά- Βενιζέλου, όποιος εστίασε στο σαρδόνιο βλέμμα του Βαγγέλη και στο αμήχανο του Σαμαρά έχει βγάλει πλήρη εικόνα για τους ανθρώπους που κρατούν την μοίρα μας στα χέρια τους. Τίποτα άλλο..

Ήταν ο Σαμαράς να μην αρχίσει τις “μεταρρυθμίσεις”. Έτσι αποφάσισε να βάλει υφυπουργό για την ΕΡΤ τον Παντελή Καψή για να προχωρήσει το σχέδιο Αλιβιζάτου, εκείνο δηλαδή το σχέδιο που είχε εισηγηθεί ο Καψής ως μέλος της Κυβέρνησης Παπαδήμου και ο Σαμαράς μαζί με τον Βενιζέλο είχαν απορρίψει!
Είπαμε να μας δουλεύετε αλλά προσπαθήστε να το κάνετε με λίγο τακτ..κάποιοι χάνουν τη δουλειά τους με τις δικές σας “μεταρρυθμίσεις”.

Η στήλη υιοθετεί ως πολιτικό ζώον προς εξαφάνιση την εκ Μαγνησίας Ζέτα Μακρή. Ποιο άλλο ζώον θα τολμούσε τη σήμερον ημέρα να εμφανιστεί σε ορκωμοσία με τσάντα Hermes αξίας 2.000 ευρώ; Ά ρε Αντώνη με τα ωραία σου…
Σε εμφανή πανικό το τελευταίο διάστημα ο Βαγγέλης Αργύρης, ο Μιχάλης Κασσής και ο Στέφανος Ζούμπας. Είχαν υπολογίσει πολλά στις συνήθεις δολοπλοκίες τους αλλά η μη υπουργοποίηση του κουμπάρου Κώστα Σκανδαλίδη φέρνει το πολιτικό τέλος πιο κοντά.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *