Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Και μην τον είδατε τον Παναγή…

Έξαλλοι είναι στο ΠΑΣΟΚ με τα καμώματα του Χοντροβαγγέλα που άλλα τους υποσχέθηκε και άλλα έκανε, αφού η σφοδρή επιθυμία να φορέσουν υπουργικό κουστούμι- το τελευταίο της ζωής τους- διέτρεχε όλη την κοινοβουλευτική ομάδα και όχι μόνο.
Και αυτή η ..τελευταία επιθυμία των μελλοθάνατων δεν έγινε σεβαστή- και πώς να γινόταν άλλωστε- και τώρα, παρά το 33% των θέσεων που έλαβαν, τα ρίχνουν χοντρά  στον Αντιπρόεδρο που έδεσε το γάιδαρο και μην τον είδατε τον Παναγή, με πρώτον και καλύτερο τον δικό μας Κασσή, lπου είχε και αυτός σαν άνθρωπος τα όνειρά του.
Ακόμη και ο Βας βας Πάρις από την Κοζάνη, ο λακές του Χοντροβαγγέλα είναι κατά πληροφορίες θυμωμένος που δεν έγινε υπουργός!
Από την άλλη μεριά οι Νεοδημοκράτες ξεροκαταπίνουν με το θέαμα του Χοντροβαγγέλα να κάθεται δίπλα στον Σαμαρέα και παραβιάζοντας το πρωτόκολλο να συγχαίρει τους υπουργούς και υφυπουργούς, συμβολισμός άκρως αποκαλυπτικός των προθέσεων του νέου γαμπρού που ονειρεύεται να γίνει ο νέος Μητσοτάκης της Δεξιάς..
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *