Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Θα πάει από ασφυξία η δημοκρατική παράταξη

Αγαπητέ Απόκαυκε!
Ενώ εσύ οδεύεις ολοταχώς για την  εβδομαδιαία ετήσια περιπολία σου στις ακρογιαλιές των Σποράδων, γράφοντας στα παλιότερα των υποδημάτων σου, φίλους, συνεργάτες και τη πιστή σκυλοπαρέα σου, μέγα πολιτικό γεγονός συντάραξε τη χώρα!
 Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ η Αριστερή …Οπισθοβουλία και συγκλονίστηκε ο Γιωργάκης και με ανακοίνωση  χαρακτηρίζει το γεγονός  ως πλήγμα για τη  ..Δημοκρατική Παράταξη και μαζί με άλλα εξόχως σπαραξιδιάρικα υπενθυμίζει εμμέσως ότι είναι και αυτός εδώ και μπορεί να κινηθεί ο γίγαντας για την ανασύστασή της.
Το γεγονός βύθισε σε περισυλλογή την Ιπποκράτους και έθεσε σε συναγερμό τους πολιτικούς σχολιαστές, που προσπαθούν να ερμηνεύσουν τα συγκλονιστικά γεγονότα!
Όμως πέραν του γεγονότος ότι ο Γιωργάκης ανακαλύπτει ότι στις πράξεις της αριθμητικής υπάρχει και η αφαίρεση και ο πολλαπλασιασμός, ένα είναι βέβαιο: Με τόσους πρόθυμους σωτήρες η δημοκρατική παράταξη τελικά θα πεθάνει από ασφυξία.

Ramon, ο πιστός σου φύλακας

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *