Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Να μην ξεχάσουμε να πάμε!

Μην τυχόν και ξεχαστούμε και δεν πάμε στη συναυλία που ετοιμάζεται να δώσει η Δούκισσα των Άνω Πετραλώνων Ευγενία Μανωλίδου στο Ε.Η.Μ.

Να πάμε, λοιπόν, γύρω στις 2.500 νοματαίοι και να φοράμε άσπρες μπλούζες γιατί τόσο θα είνα το παραϊατρικό προσωπικό των νοσοκομείων που θα σταλεί στην ανεργία μόνο φέτος!
Υπάρχει καλύτερο γιατρικό από όλους αυτούς από το να ακούσουν ένα μιούσικαλ ξεγυρισμένο να ξεχαστούν;
Έχουμε και λέμε λοιπόν: 2.500 θα μπουν στη διαθεσιμότητα μέχρι τέλος του έτους και θα προέρχονται από διοικητικό, τεχνικό και βοηθητικό προσωπικό, το οποίο κατέχει οργανικές θέσεις μονάδων που θα καταργηθούν ή θα συγχωνευτούν.
Μάλιστα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας η διαδικασία ξεκινά άμεσα και το σχέδιο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και παρουσιαστεί έως το τέλος Ιουλίου από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Το Γιαννιώτικο λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *