Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η άβουλη “Βουλή”

Το ονόμασαν “γερμανικό” καψώνι. Την ημέρα που και τυπικά καταλύθηκε και το τελευταίο ίχνος λαϊκής κυριαρχίας και οι αποκαλούμενοι εκπρόσωποι του έθνους χωρίς καμιά συναίσθηση των ιστορικών στιγμών ψήφισαν έτσι ” γιατί το απαιτεί η τρόικα”  την απόλυση μερικών δεκάδων νοματαίων, που η ίδια η βουλή είχε αποφασίσει την εξαίρεση τους από τις απαιτήσεις των κηδεμόνων. Για την εκταμίευση της δόσης!
Έτσι χωρίς καμία αιδώ, χωρίς περίσκεψη “εκταμίευσαν” και το τελευταίο  ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας και εθνικής κυριαρχίας και υπέγραψαν και επίσημα την παράδοση της χώρας, κάτι βέβαια που είχε γίνει ουσιαστικά προ πολλού με την υπογραφή των μνημονίων αλλά με διάφορα προσχήματα είχε αποκρυβεί από τους ιθαγενείς, αφού είχε καλυφθεί από την ομίχλη διάφορων μεγαλεπήβολων στόχων περί ανάπτυξης και ευημερίας και άλλων σχετικών φληναφημάτων.
Τώρα ο χάσκων “πρωθυπουργός” μετά το έγκλημα εσχάτης προδοσίας και εκμεταλλευόμενος την απουσία ουδεμιάς αντίστασης, απειλεί από το κρυσγήγετό του, όσους “βουλευτές” του τολμήσουν στο μέλλον να διαφοροποιηθούν από τα κελεύσματα των δυνάμεων κατοχής, με διαγραφές  και επισείει ως μπαμπούλα την διάλυση της άβουλης “βουλής” και την προκήρυξη εκλογών.
Κάτι όμως που θα έπρεπε να το είχε  προκαλέσει η ίδια αντιπολίτευση με τις ομαδικές παραιτήσεις των βουλευτών της και την έμπρακτη άρνηση περαιτέρω νομιμοποίηση της άβουλης ” Βουλής” των ανδρεικέλων.
Για να αποφασίσει ο λαός, αν θέλει να είναι έθνος κυρίαρχο ή  Βαλκανική μπανανία.
Γιατί με “δόσεις” εθνική ανεξαρτησία δεν υπάρχει …

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *