Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Π. ΚΟΛΟΚΑΣ: Υποψήφιος για τα χρυσά βατόμουρα;

   Παντελή μου, Παντελάκη μου, σε εκθέτουν ανεπανόρθωτα!!!
. Μα είναι δυνατόν το αναμνηστικό μετάλλιο που έδιναν στο Ζαγόρι σε όλους όσους τερμάτιζαν, να προβάλλεται ως μετάλλιο νίκης;;!!
Τελικά, παιδί μου, με τέτοιες σκηνοθεσίες το πιθανότερο είναι, αντί για υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, να βάλεις υποψηφιότητα  για τα χρυσά βατόμουρα…

To Γιαννιώτικο λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

3 Σχόλια

  1. dim says:

    καλησπέρα. συγνώμη αλλά δεν βλέπω πουθενά να προβάλλεται ως μετάλλιο νίκης:
    "ήταν γι' αυτόν μια καθαρά τυπική διαδικασία να δαμάσει τα βουνά του Zαγορίου και να τερματίσει με καλούς χρόνους, σε καλή σειρά στον ορεινό μαραθώνιο. Εδώ τον βλέπετε αμέσως μετά τον τερματισμό, κατάκοπο με το μετάλλιο στο στήθος" Οι καλοί χρόνοι και η καλή σειρά είναι ακριβώς αυτό που λένε. Αν εξαιρέσουμε τον πληθυντικό στους ‘χρόνους’ που είναι άστοχος, τα υπόλοιπα μου φαίνονται μία χαρά.
    μάλλον εσείς εκτίθεστε.

  2. apokaukos@gmail.com says:

    Εκτίθενται εκείνοι οι γελοίοι που επιχειρούν- ίσως και εν αγνοία του- να εμφανίσουν τον σφυρίχτρα ως υποψήφιο…δήμαρχο των Ιωαννίνων. 'Ελεος!

  3. Ανώνυμος says:

    Ξεχνάτε τον τίτλο: "Καθάρισε με μετάλλιο στο Ζαγορι"! Αμ το άλλο; "Να δαμάσει τα βουνά του Ζαγοριου"! Ασε που τέτοιοι πλατσικολογοι δεν κάνουν ποτε τιποτα εν αγνοια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *