Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η Ευγενία στο ΚΕΘΕΑ

tmanolidou-twitter

Μια είδηση με σημαντικό συμβολικό περιεχόμενο -που δυστυχώς πέρασε στα ψιλά από τα τοπικά ΜΜΕ- σχολιάζεται τις τελευταίες μέρες στην πόλη. Αναφερόμαστε στην επίσκεψη/ περιπολία της Ευγενίας Μανωλίδου στο ΚΕΘΕΑ Ιωαννίνων. Η Ευγενία ως κυρία Υπουργού είπε μαζί με τη συναυλία στον Φρόντζο να κάνει και λίγη προπαγάνδα υπέρ του συζύγου. Έτσι πήγε στο ΚΕΘΕΑ και ακολούθως ανέβασε στα social media φωτογραφίες με σχετικές χαριτωμενιές.

Αλήθεια, με ποια ιδιότητα συνομίλησε η Ευγενία με τους υπεύθυνους του ΚΕΘΕΑ; Ως κυρία υπουργού, ως γυναίκα, ως μάνα ίσως;
 Και αν οι λόγοι είναι αθώοι κ δεν έχουν να κάνουν με το χτίσιμο προφίλ του Άδωνι, γιατί δεν το επισκέφτηκαν μαζί το Πάσχα, όταν είχαν έρθει για διακοπές στο Βίκο; Μήπως γιατί τότε δεν υπήρχε υπουργιλίκι; Τελικά έχουμε τη συγκυβέρνηση που μας αξίζει..

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος says:

    Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Φρειδερίκη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *