Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ένα απέραντο εργοτάξιο

Αυξημένη είναι η κίνηση στους εθνικούς δρόμους αυτές τις μέρες, μιας και εκατομμύρια Έλληνες αφήνουν τα αστικά κέντρα και κυρίως την Αθήνα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Φεύγουν σε διάφορους τουριστικούς προορισμούς για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να επανέλθουν δριμύτεροι και να δρέψουν τους καρπούς του success story του νυχθημερόν εργαζόμενου ηρωικού πρωθυπουργού μας, που με τις εμπνευσμένες του πρωτοβουλίες έβαλε τη χώρα στην τροχιά της ανάπτυξης.
Η αισιοδοξία αυτή των εκδρομέων μετατρέπεται σε φρενίτιδα ενθουσιασμού για όσους διασχίζουν την εθνική οδό Κορίνθου- Πατρών, που έχει μεταβληθεί σε ένα απέραντο εργοτάξιο, όπου οι πιονέροι της ανάπτυξης του Μπόμπολα νυχθημερόν και χωρίς καμιά διακοπή τέσσερες μήνες μετά την ιστορική επανεκκίνηση των μεγάλων έργων εργάζονται για την ολοκλήρωση της εθνικής οδού.
Μπουλντόζες, φορτηγά, και χιλιάδες εργαζόμενοι στα εργοτάξια και στις στοές εργάζονται σαν τα μυρμήγκια υλοποιώντας τις διακηρύξεις του Σαμαρά και του δικού μας Σταύρου Καλογιάννη, που με αποφασιστικές ενέργειες επανεκκίνησαν τα μεγάλα έργα και έβαλαν τους μελοεργολάβους στην υπηρεσία της χώρας και της προόδου.
Μάλιστα στα διόδια για πρώτη φορά έχουμε περιπτώσεις διερχομένων οδηγών, που κατεβαίνουν από τα οχήματά τους και αφήνουν και ένα ευρώ παραπάνω- όπως η ιστορική Ψωροκώσταινα- για να ενισχυθεί το ταμείο και να τελειώσουν γρηγορότερα τα έργα.
Η χώρα ζει μέρες εθνικής ανάτασης και ανασυγκρότησης και όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο είναι πληρωμένος πράκτορας του Τσίπρα ή όργανο του Καμμένου ή ανήκει στις ομάδες κρούσεις της Χρυσής Αυγής, και  απεργάζεται την καταστροφή της χώρας  διασπείροντας από φθόνο  ψευδείς ειδήσεις και αμφισβητώντας όσα τρανά συμβαίνουν στη χώρα μας.
Άρης Παπάρης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *