Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Παγκόσμια η αποκλειστικότητα του EPIRUS GATE

Σε μια σειρά από ιστορικές ανακοινώσεις προέβησαν και αυτή τη νύχτα οι άνθρωποι της διαδικτυακής κοινότητας του Epirus Gate
Συνδεδεμένοι με τα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού και με άνεση στις ξένες γλώσσες μας πληροφορούν για τις τελευταίες εξελίξεις στις επιστήμες, στην τεχνολογία και σε ό,τι απασχολεί τον σύγχρονο άνθρωπο.
Και πάντοτε κατά αποκλειστικότητα, αφού η διαδικτυακή αυτή κοινότητα βρίσκεται εκατό χρόνια μπροστά από τους άλλους και πρώτη πληροφορείται, τι συμβαίνει διεθνώς.
Όλοι οι άλλοι απλώς τους αντιγράφουν και όπως πληροφορούμαστε  ο διευθυντής αυτής της κοινότητας σε λίγο θα απαιτήσει δικαστικά εκατομμύρια ευρώ για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας από όσα ΜΜΕ δημοσιεύουν τις αποκλειστικότητές τους χωρίς να τους μνημονεύουν.
Τι νομίζετε ότι θα κάθονταν να πουλήσουν κράνα; Οι άνθρωποι είναι αυθεντίες…
Ramon, ο επί της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και τινων ψιλολεπτομερειών

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *