Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μείωση μισθών και συντάξεων στον ιδιωτικό τομέα στην κρυφή ατζέντα της τρόικας

Με τον τίτλο “Χαριστική βολή σε μισθούς – δώρα”η Κυριακάτικη εφημερίδα Realnews κάνει λόγο για κρυφή ατζέντα της τρόικας για τον ιδιωτικό τομέα. Η εφημερίδα αναφέρεται σε νέα επίθεση που θα γίνει στα εισοδήματα και τα εργασιακά δικαιώματα από τους δανειστές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η τρόικα έρχεται στην Ελλάδα για τον φθινοπωρινό έλεγχο του Σεπτεμβρίου, σκοπεύοντας να δώσει τη μεγαλύτερη μέχρι τώρα μάχη της στην Αθήνα, για να επιβάλλει την εσωτερική υποτίμηση της ελληνικής οικονομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι δανειστές με προεξάρχοντα το ΔΝΤ και τον επικεφαλής του στην Ελλάδα, Πολ Τόμσεν διαθέτουν κρυφή ατζέντα, η οποία περιλαμβάνει την κατάργηση 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, τη μείωση του κατώτατου μισθού στα 495 ευρώ τον μήνα, την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, μείωση στο εφάπαξ τουλάχιστον κατά 20% και νέο πρόγραμμα κινητικότητας για 15.000 δημοσίους υπαλλήλους το 2014.

Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν στην τρόικα, Ματίας Μορς αναφέρει στην εφημερίδα πως η Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώνει πάνω από 450.000 δημοσίους υπαλλήλους.

Το δημοσίευμα της εφημερίδος προκάλεσε τις κυβερνητικές αντιδράσεις που χαρακτηρίζουν ανακριβές το δημοσίευμα ενώ οι  συντάκτες του ρεπορτάζ επανέρχονται και σχολιάζοντας τις κυβερνητικές αντιδράσεις επισημαίνουν ότι “Πρώτον, ότι είναι αξιοπερίεργο να απαντά το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών για λογαριασμό της τρόικας. Δεύτερον, ότι το ρεπορτάζ είναι απολύτως διασταυρωμένο από πηγές εντός και εκτός Ελλάδας.Και τέλος, υπενθυμίζουν, με νόημα, ότι η τελευταία διάψευση για ρεπορτάζ της Realnews αφορούσε στο κλείσιμο της ΕΡΤ.
Πηγή: real.gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *