Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μια ψύχραιμη ματιά στις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίηκησης

 Μπορεί ο πολιτικός χρόνος μέχρι τις εκλογές για τους ΟΤΑ και την Περιφέρερεια να είναι μακρύς, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουν αρχίσει ήδη οι διάφορες ζυμώσεις. Αυτή τη φορά όμως οι τοπικές εκλογές θα είναι πολύ έως και πάρα πολύ διαφορετικές απ’ ότι έχουμε συνηθίσει.
Έχουμε και λέμε:

-Όσον αφορά τους Δήμους. Εκεί είναι βέβαιο ότι οι υποψηφιότητες θα έχουν προσωποκεντρικά χαρακτηριστικά. Κανείς δεν θα διεκδικήσει κάποιο επίσημο χρίσμα από τα κόμματα, προσδοκώντας να αντλήσει ψήφους από όλες τις δεξαμενές. Οι δεξιοί υποψήφιοι από ΝΔ, Χρυσή Αυγή, ΑΝΕΛ και λοιπούς, οι κεντρώοι από ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜ.ΑΡ, ΠΑΣΟΚ, κλπ. Φυσικά εξαιρείται το ΚΚΕ που θα κινηθεί αυτόνομα.

Εξαιρείται επίσης και ο Δήμος Ιωαννιτών, όπου εκεί το προσωπικό θα είναι ταυτόχρονο και πολιτικό όποιοι και αν είναι οι επικεφαλής των δύο βασικών παρατάξεων. Πολλοί δε πιστεύουν ότι οι εκπλήξεις δεν μπορούν να αποκλεισθούν, ειδικά αν ο Νίκος Γκόντας δεν ηγηθεί τελικά της δεξιάς πτέρυγας.

-Τα πραγματικά δύσκολα όμως αρχίζουν στην Περιφέρεια. Παρά το γεγονός ότι ο Καχριμάνης έχει προσπαθήσει να χτίσει ένα προφίλ περισσότερο “ηπειρωτάρχη” – κάτι που εκ των πραγμάτων του δίνει πόντους ειδικά π.χ σε σύγκριση με τον Καλογιάννη- και λιγότερο “κομματάρχη” αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει υποστεί τη φθορά της εξουσίας.

Τίποτα δεν θα είναι σαν την πρώτη φορά που η καταστροφική υποψηφιότητα του Βαγγέλη Αργύρη λειτουργούσε σαν γκολ από τα αποδυτήρια. Από την άλλη, όμως, το κεντροαριστερό κομμάτι έχει σοβαρά προβλήματα ανεύρεσης υποψηφιότητας που να μπορεί να συνενώσει ευρύτερα κομμάτια. Θεωρείται δεδομένο ότι το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν θα κατεβάσει αυτόνομο υποψήφιο αλλά είναι ζήτημα, αν θα μπορέσει να ενταχθεί σε κάποιο ευρύτερο σχήμα συνεργασίας.

Έτσι το μπαλάκι θα πέσει αναγκαστικά στον Συριζα κυρίως και δευτερευόντω.ς στην Δημ.Αρ που θα κληθούν να βρουν έναν υποψήφιο με αξιώσεις. Γιατί είναι προφανές ότι αν δεν έχουν γίνει εθνικές εκλογές μέχρι τότε, θα είναι οι τοπικές εκλογές εκείνες που θα “δείξουν” ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση του τόπου. Και κανείς δεν θα ήθελε να χάσει αυτή την παρτίδα.

Το Γιαννιώτικο λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *