Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τιμή και δόξα στο Ελευσίνιο κτήνος!

Ξιφουλκεί υπέρ της Μεταπολίτευσης ο Ψευτοθόδωρας του τέως ΠΑΣΟΚ με μια σειρά από άρθρα με τον τίτλο: Τιμή και Δόξα στην Μεταπολίτευση.
Ο άνθρωπος “μαζί τα φάγαμε” και “ευλογία είναι το μνημόνιο” με τις κουκουέδικες  ρίζες και την ένδοξο και μακρά κυβερνητική θητεία στο καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ, όπου αυτομόλυσε, γιατί τον κούρασε η επανάσταση εις Παρισίους, μιλά για ολοκληρωτισμούς, λαϊκισμούς και την διαφθορά σαν να μην ήταν κορυφαίο στέλεχος και στο προδικτατορικό ΚΚΕ και στο καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ και όλα όσα κακά έγιναν στη χώρα τα έκανε ο Τσίπρας και η Χρυσή Αυγή, που κατά την λογική του εκ της Ελευσίνας φασιστοειδούς ανήκουν στον ίδιο ακραίο χώρο!
Ενώ αυτός προήλθεν εκ παρθενογενέσεως και ουδεμία ευθύνη έχει για το κατάντημα της χώρας, που προφανώς δεν το βλέπει βουτώντας στα λασπόνερα της βουλιαγμένης συνείδησης και μνήμης του
Τιμή και δόξα στην Μεταπολίτευση, λοιπόν, που τάισε, ανέβασε σε ύψιστα αξιώματα  και δόξασε τέτοια κτήνη!
Ramon, το φιλάνθρωπο κτήνος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *