Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Εσύ τι τύπος blogger είσαι;

Αν κάποιος πει ότι όλα τα blogs είναι ίδια, τότε κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Υπάρχουν τα υγιή blogs, ευτυχώς, που δικαιώνουν τον λόγο ύπαρξης του είδους: δηλαδή την ανάγκη των διαχειριστών τους να εκφραστούν, να πουν δημόσια τη γνώμη τους, να επικοινωνήσουν.
Υπάρχουν εκείνα που, αν και ξεκίνησαν σαν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης κατάντησαν εργαλεία εκβιασμού και ύποπτων συναλλαγών. Οι καλά γνωρίζοντες συνδέουν αυτή την κατηγορία με ανθρώπους που κινούνται  στο χώρο  του υποκόσμου και ανήκουν στην σφαίρα του κοινού ποινικού δικαίου.
Υπάρχουν τα blogs που είναι το απωθημένο των συστημικών δημοσιογράφων. Όσα δεν μπορούν να πουν δημοσίως από την εφημερίδα, την τηλεόραση, το ραδιόφωνο το λένε εκεί, ενώ παράλληλα στέλνουν μηνύματα σε διάφορους αποδέκτες.
Υπάρχουν φυσικά και τα μιξαρίσματα. Blogs με πολλούς διαχειριστές. Τους επίσημους, τους ανεπίσημους, δημοσιογράφοι με ταυτότητα, υπάλληλοι χωρίς δημόσια ταυτότητα που ανάλογα με την περίπτωση και το συμφέρον προχωρούν σε διάφορες λυκοφιλίες. Με ανάλογες αναρτήσεις φυσικά..
Το βέβαιο είναι ότι στα Γιάννινα έχουμε από όλα τα φρούτα. Η κάλυψη διαφόρων γεγονότων – από πολιτικές κρίσεις, μέχρι τον τρόπο κάλυψης πολιτικών προσώπων ή ακόμη και η κάλυψη του πρόσφατου “κυνηγίου” στα χώματα της Θεσπρωτίας- αποδεικνύουν όχι μόνο τις προτιμήσεις αλλά και τους συνομιλητές και κυρίως τα συμφέροντα που κινούν τα πλήκτρα.
Είναι βέβαιο ότι ο κόσμος είναι πλέον υποψιασμένος για πρόσωπα και καταστάσεις. Και, κυρίως, έχει μάθει πια να κατανοεί, αν κάποιο blog είναι καλοπροαίρετο ή όχι.
Άλλωστε από την εποχή που εμφανίστηκε το  troktiko μέχρι και σήμερα όλοι δει πολλά  και έχουν διδαχτεί ανάλογα…

Το Γιαννιώτικο λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *