Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Και με πρωθυπουργό τον ΤΣΙΠΡΑ!

Στην πόλη μας βρίσκεται ο μπαρουτοκαπνισμένος αρχηγός των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών και πουλέν του ιστολογίου μας, Παλαιών Πατρών Νικολόπουλος και στο δελτίο των 8.30 του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού TV1 και ενώπιον του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μπούρχα ύψωσε το λάβαρο της επανάστασης -με δημοκρατικές βέβαια διαδικασίες – για την απελευθέρωση της χώρας.
Αφού περιέγραψε με αδρές γραμμές την ζοφερή κατάσταση της χώρας δήλωσε ότι δεν ιδρώνει το αυτί του από διλήμματα και κινδυνολογίες των καλών σαμαριτών ότι δήθεν με την στάση του απεργάζεται τον ερχομό του ΣΥΡΙΖΑ, αφού για τη σωτηρία της χώρας είναι έτοιμος  να αποδεχθεί ακόμη  και ως πρωθυπουργό τον Τσίπρα.
Βέβαια ως καλός χριστιανός προσδοκά ανάσταση νεκρών και επάνοδο του Καραμανλή του Ραφηναρέως για την σωτηρία της φιλτάτης ημών πατρίδος, αρκεί βέβαια να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος.

Απόκαυκος, ο των νέων Ιωαννίνων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *