Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Προεκλογική δυσχέρεια για την θεία Αγκελα;

Όπως αναφέρει η ελληνόφωνη υπηρεσία της Deutsche Welle η ηρεμία μιας σχεδόν «απαθούς» προεκλογικής εκστρατείας φαίνεται να τελειώνει. Η “ζωντανή” προεκλογική αντιπαράθεση τώρα αρχίζει. Η διάσωση της Ελλάδας αναμένεται να κυριαρχήσει στην προεκλογική Γερμανία και θα φροντίσει γι’ αυτό η αντιπολίτευση.

Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών, Φρανκ Βάλτερ Σταινμάιερ ζήτησε ήδη την έκτακτη σύγκληση της επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, με αυτήν την άποψη συντάσσονται και οι Πράσινοι, ενώ η Αριστερά ζητά συζήτηση τη Βουλή αρχές Σεπτεμβρίου πριν τη διάλυσή της για τις εκλογές. «Η Βουλή θα πρέπει να δώσει τέλος σε αυτές τις μέρες χάους και να συζητήσει σε ειδική συνεδρίαση για την Ελλάδα» είπε η επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας Ζάρα Βάγκενκνεχ! 
Το βέβαιο είναι ότι ο προεκλογικός αγώνας στη Γερμανία, που μέχρι στιγμής ήταν από ανύπαρκτος μέχρι βαρετός, αρχίζει να αποκτά κάποιο ενδιαφέρον. Το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα που στις δημοσκοπήσεις βρίσκεται πίσω σε μεγάλη απόσταση από το Χριστιανοδημοκρατικό διείδε την ευκαιρία που προσφέρεται για ένα νέο μέτωπο αντιπαράθεσης στην προεκλογική αρένα. Το δρόμο άνοιξε ο πρώην καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ.
 Σε προεκλογική εμφάνιση στην πόλη Ντέτμολντ στο πλευρό του «άχρωμου» υποψήφιου Πεερ Στάινμπρουκ ο Σρέντερ κατηγόρησε τη Μέρκελ ότι δεν είπε την αλήθεια για το πραγματικό κόστος της κρίσης, ότι ετοιμάζεται για ένα ακόμη μεγάλο ψέμα και απαίτησε σαφήνεια για το κόστος που θα κληθεί να πληρώσει ο Γερμανός φορολογούμενος. «Με συγκάλυψη και απόκρυψη δεν κερδίζει κανείς την εμπιστοσύνη του λαού, παρά μόνο με σαφήνεια», τόνισε ο Γκέρχαρντ Σρέντερ. 
Στόχος του έμπειρου σε θέματα προεκλογικής τακτικής Σρέντερ είναι να αποδείξει ότι τελικά η «άτρωτη» καγκελάριος έχει «αχίλλειο πτέρνα», τη στρατηγική επίλυσης της κρίσης που είναι λανθασμένη και τελικά επιζήμια για τους Γερμανούς.
Πάκης ο αλιεύς

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *