Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Άκης κάνει πόλεμο

” Με έφαγαν οι προσκυνημένοι στον ΓΑΠ” -αποκάλυψε στο δικαστήριο απολογούμενος ο πολιτικός κρατούμενος Άκης Τζοχατζόπουλος- που έκαναν ολόκληρη σκευωρία με μυστικές υπηρεσίες και δικαστικούς, προκειμένου να εξουδετερώσουν τον μεγάλο εσωκομματικό αντίπαλο και πολέμιο της πολιτικής της διαχείρισης του συστήματος που ήταν σε όλη τη ζωή του ο ωραίος Μπρούμελ.
Γιατί εάν δεν έμπαινε στη φυλακή ο Άκης, σήμερα δεν θα είχαμε ούτε μνημόνια ούτε την υποδούλωση της χώρας στην Γερμανική πολιτική, μιας και κάτι τέτοιο δεν θα το επέτρεπε ο αυθεντικός αυτός λαϊκός ηγέτης.
Βέβαια μέσα στην πρεμούρα του ξέχασε να αποκαλύψει και το ρόλο της Εύας Καϊλή, που σε ανύποπτο χρόνο του αφαίρεσε τη βουλευτική έδρα και έμεινε χωρίς κοινοβουλευτική εκπροσώπηση το κίνημα των πολέμιων του συστήματος.

Πόλεμο βέβαια κάνει και ο Φον Δημητράκης από το υπουργείο της Εθνικής Άμυνας που καταθέτει μήνυση εναντίον του εκπροσώπου τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέα Παπαδόπουλου, που  στην ” Μεταρρύθμιση” έγραψε ένα βαρυσήμαντο άρθρο,που συγκλόνισε και πρώην τοπικό πολιτικό ογκόλιθο- ζητώντας να τελειώνουμε με φαινόμενα πολιτικής παρακμής, τύπου Αβραμόπουλου που ζητούσε και αυτός θέση στο πρωθυπουργικό αεροπλάνο αλλά του την έφαγε ο βουλιμικός Μπένι.
.Ετσι με τη μήνυση μάθαμε με τι ασχολείται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αλλά είχαμε και την ευκαιρία να πληροφορηθούμε πώς μπορεί να λυθεί το πρόβλημα της Κεντροαριστεράς και κατ’ επέκταση της χώρας, σύμφωνα με τις αναλύσεις του Δημαραίου σπουδαρχίδη, που προφανώς ξεχνά ποιος συνέβαλε αποφασιστικά στο να φιλοτεχνηθεί  το προφίλ του Σαμαρά

Και αφού ακόμη δεν έχουμε την σοφία να αξιοποιήσουμε τις προτροπές του κ. Παπαδόπουλου και επιμένουμε σε λαϊκισμούς και τείνουμε ευήκοα ώτα σε Συριζέικα σφυρίγματα έρχεται μια ακόμη τιμωρία, μιας και όλα εδώ πληρώνονται: Από την 1η Σεπτεμβρίου επιτρέπονται οι πωλήσεις ληγμένων τροφίμων τα οποία θα φέρουν τον εύσχημο τίτλο «περασμένης διατηρησιμότητας», σύμφωνα με τη διάταξη του υπουργείου Ανάπτυξης..
Αφού επιμένουμε σε ληγμένους πολιτικούς θα τρώμε και ληγμένα τρόφιμα…
Άρης Παπάρης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *