Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κάτι τρέχει με την Ντόρα

Από διαφωνία σε διαφωνία πορεύεται τους τελευταίους μήνες η Ντόρα, βάζοντας ψύλλους στα αυτιά του Αντωνάκη, που δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί το αντάρτικο της Ντόρας.
Πρώτα ήταν οι βολές κατά της τρόικας και η κριτική για την ασκούμενη φορολογική πολιτική  κατά την συζήτηση του πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης, ύστερα η κριτική στον Αρβανιτόπουλο που κατάργησε ολόκληρες ειδικότητες χωρίς οποιαδήποτε αξιολόγηση των εκπαιδευτικών με αποτέλεσμα να πέφτει ο πέλεκυς επί δικαίων και αδίκων από την αδυναμία και την ανικανότητα της κυβέρνησης.

Και αυτή την εβδομάδα η Ντόρα “αναβάθμισε” το κριτική της. Απευθυνόμενη μάλιστα σε μέλη της Επιτροπής Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας του Καταναλωτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κατάγγειλε ότι το πρόγραμμα που εφαρμόζει η τρόικα δεν απέφερε τα αναμενόμενα αποτελέσμα, οδηγώντας τους Έλληνες στα όρια τους.
Και προχθές τα λόγια μετατράπηκαν και σε πράξεις, όταν  στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής  ψήφισε  “όχι” στη σύμβαση με την οποία ο ΟΠΑΠ αναλαμβάνει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής και κυκλοφορίας Κρατικών Λαχείων, ζητώντας μάλιστα προηγουμένως την αντικατάστασή της χωρίς το αίτημά της να γίνει δεκτό..
Πώς να μη την κάνει “λαχείο” ο Αντωνάκης, όταν μάλιστα κυκλοφορούν και εκείνες οι επίμονες φήμες για συναντήσεις της Ντόρας με διάφορους παράγοντες που σχεδιάζουν την αντικατάστασή του το φθινόπωρο που έρχεται;
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *