Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο τρίτος πόλος

Σε αγώνα δρόμου  με αιχμή πολιτικά μνημόσυνα (ΠΑΣΟΚ) και διαρροές για συζητήσεις με διάφορα πολιτικά πτώματα (ΔΗΜΑΡ) έχουν επιδοθεί – συνεπικουρούντων και των γνωστών παραγόντων του βρωμερού παρασκηνίου- το πρώην ΠΑΣΟΚ του Χοντροβαγγέλα και η ΔΑΜΑΡ του Φώτη Καρβέλη- που έφαγε οριστικά τα καρβέλια του- για το ποιος θα δημιουργήσει τον ..τρίτο πόλο, ο οποίος κινούμενος μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ  θα παίξει κατά τους ευσεβείς πόθους τους τον κυβερνητικό εταίρο σε μελλοντικές συμμαχικές κυβερνήσεις, οψέποτε  και αν γίνουν εκλογές.

Αγνοώντας τι πραγματικά συμβαίνει στην κοινωνία και ιδιαίτερα στις νεότερες ηλικίες-όπου η απήχηση τέτοιων πρωτοβουλιών είναι απολύτως μηδενική- είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι οι ενδιαφερόμενοι νυν και πρώην εταίροι του Σαμαρά τελικά ό,τι και αν κάνουν με τον τρίτο πόλο στο τέλος θα πάρουν τον τρίτο τον μακρύτερο…
Κασσάνδρα του Απόκαυκου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *