Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Δεν είναι μαρτυριάρα η Φώφη

Τα ιμάτιά της-και τι ιμάτιά!- διαρρηγνύει η Φώφη, αρνούμενη ότι είναι μαρτυριάρα, αφού όλοι στο Μαξίμου της χρεώνουν τη διαρροή του τροϊκανού email, που προκάλεσε τόση αναστάτωση.
Έτσι σε τηλεφωνική συνομιλία της με τον γυφτοπρόξενο του ΔΟΛ, που τη δημοσιεύει σήμερα αναφέρει ότι το περιβόητο email είχε γίνει φέιγ βολάν, πριν το ανακοινώσει η ίδια στους δημοσιογράφους, αφού πια το γνώριζαν και οι πέτρες και ότι αυτή- ένας αετός της σοσιαλιστικής σκέψης, μια νέα εκδοχή της Ρόζας Λούξεμπουργκ- δεν μπορούσε να κάνει τη στρουθοκάμηλο
Αλλά ακόμη και αν δεν  έχουν έτσι τα πράγματα, η Φώφη έκανε πάλι το θαύμα της, αφού τώρα η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του Στουρνάρα που θα σώσει οριστικά την αμυντική βιομηχανία προτάσσοντας τα στήθη του.
Ρίτα, η ταπεινή πουλακίδα

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *