Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΠΙΝΔΟΣ: Σημεία και τέρατα

Αγαπητέ Απόκαυκε!

Συμπληρωματικά   στο δημοσίευμά σας με τον τίτλο “κοτομαγειρέματα” θα ήθελα να προσθέσω τα εξής:
-Κατ’αρχήν ο ισολογισμός της ΠΙΝΔΟΥ ήταν μαγειρεμένος και πάνω από 45 πτηνοτρόφοι τον καταψήφισαν στην πρόσφατη Γ.Σ του Ιουνίου. Οι ενστάσεις κατατέθηκαν γραπτώς και η Πειραιώς υποχρέωσε την Διοίκηση να τους συμπεριλάβει στον διορθωμένο ισολογισμό που αυτή τη φορά δείχνει ζημιά αντί για τα οριακά κέρδη που εμφανίσανε αρχικά. Πληροφοριακά η ομάδα των πτηνοτρόφων που διαφωνούν και είναι στα κάγκελα ξεπερνάει πια τους 150!! Οι πτηνοτρόφοι δεν έχουν καμιά ενημέρωση και ήδη έχουν βρει δικηγόρο στην Αθήνα για να στραφούνε δικαστικά.

-Τα γνωστά λαμόγια μαγειρεύανε τα πράγματα σαν να ηταν η ΠΙΝΔΟΣ ΑΕ και μαμα εταιρεία των διάφορων θυγατρικών της ( κάνανε παιγνίδια με τις διαδικασίες ομίλου). 

Η Πίνδος όμως είναι ΣΥΝ ΠΕ ( Συνεταιρισμός περιορισμένης ευθύνης ) λειτουργεί εντελώς αυτόνομα, όπως αυτόνομα θα πρέπει να λειτουργούν όλες οι “θυγατρικές” της. Η Γ.Σ των μελών της Πίνδου δεν ενημερώθηκε ποτέ για την πορεία της ΑΓΡΟΖΩΗΣ ΑΕ ( πρώην ΣΥΝΚΟ) στην Χαλκίδα. Ο ρόλος του ορκωτού λογιστή Κασιούμη είναι ύποπτος και έχει καταγγελθεί από πολλούς πτηνοτρόφους ( στο γραφείο του Κασιούμη εργάζεται ο γιος του Τσακανίκα, Γ.Δ/ντή της Πίνδου….)

-Το επόμενο διάστημα θα είναι καθοριστικό για το μέλλον της Πίνδου. Τα λαμόγια με πρόσχημα την οικονομική ασφυξία, λόγω ρευστότητας προωθούνε την ιδέα μετατροπής της σε ΑΕ, κάνοντας χρήση του νόμου Σκανδαλίδη. ( Αργύρης- Τσακανίκας- Κασσής και πέντε ακόμη μεγαλοπτηνοτρόφοι παίζουν τα ρέστα τους και ετοιμάζονται για τη μεγάλη μάχη με την πλειοψηφία των πτηνοτρόφων).

-Η Πίνδος ουσιαστικά έχει κηρύξει στάση πληρωμών στις τράπεζες με μεγάλο θύμα τον ΣΤΟΧΟ! Αλήθεια, ποιοι μεγάλοι εγκέφαλοι της Συν/κής τράπεζας χρηματοδοτήσανε την Πίνδο;

-Σε όλες τις θέσεις κλειδιά παραμένουν πρώην υπάλληλοι της Πίνδου, συνταξιούχοι ( επειδή γνωρίζουν πράματα και θάματα), στο δε τμήμα προμηθειών προιστάμενος είναι ο γιος του Αργύρη!

-Στο εργοστάσιο επικρατεί κλίμα τρομοκρατίας τόσο στους εργαζόμενους, όσο και στους παραγωγούς

Ένα κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής

Σημείωση Απόκαυκου: Δεν ξέρουμε αν τα καταγγελλόμενα είναι ακριβή, εμείς όμως τα δημοσιεύουμε για να σπάσει το τείχος σιωπής των αργυρώνητων τοπικών ΜΜΕ και ελπίζουμε να συγκινηθεί η δικαιοσύνη, στην αρμοδιότητα της οποίας ανήκουν πολλοί και πολλά από όσα  καταγγέλλονται.Και κάτι ακόμη. Στην Κασιδιάρα Ελλάδα δεν είναι μόνο η …Χρυσή αυγή εγκληματική οργάνωση

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *