Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

“Η Ανγκελα Μέρκελ και οι Γερμανοί είναι σπουδαίοι φίλοι της Ελλάδας”

Η Ανγκελα Μέρκελ και οι Γερμανοί είναι σπουδαίοι φίλοι της Ελλάδας  και γι’ αυτό «θα τους επιστρέψουμε τα λεφτά τους μόλις μπορέσουμε», είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο BBC.
Ο Άδωνις δήλωσε εντυπωσιασμένος από την «ωριμότητα», όπως είπε, των Ελλήνων να υπομένουν τρία χρόνια σκληρής λιτότητας:

«Είμαστε τρία χρόνια υπό μέτρα σκληρής λιτότητας, αλλά κάτι που εντυπωσιάζει κι εμένα είναι ότι ο ελληνικός λαός ήταν πολύ ώριμος και δεν θέλει άλλους μπελάδες».

Σχολιάζοντας τη δήλωση Καρατζαφέρη ότι «μπορούμε να ζήσουμε εκτός ΕΕ, αλλά όχι κάτω από τη γερμανική μπότα», ο Α. Γεωργιάδης είπε: «Γι’ αυτό έφυγα από αυτό το κόμμα, γιατί αυτά που λέει είναι ανοησίες».

Ο υπουργός υγείας δεν παρέλειψε να εκφράσει και την κατανόησή του προς τη Γερμανίδα καγκελάριο, που πρέπει να εξηγήσει στους φορολογούμενους γιατί χρηματοδοτεί το ελληνικό πρόγραμμα:

«Καταλαβαίνουμε την Ανγκελα Μέρκελ γιατί πρέπει να εξηγήσει στους πολίτες της και τους φορολογούμενους γιατί έδωσε τόσα λεφτά στην Ελλάδα».

Τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης διαβεβαίωσε τη Γερμανία ότι θα πάρει πίσω όλα τα λεφτά που χορήγησε στην Ελλάδα, καθώς πάντα οι Έλληνες πληρώνουν το χρέος τους:

«Δεν πρέπει να αμφιβάλουν! Εμείς οι Έλληνες πάντα πληρώνουμε το χρέος μας. Μόλις μπορούμε θα δώσουμε πίσω τα λεφτά στους Γερμανούς. Και μην αμφιβάλλετε ότι στην περίοδο της κρίσης η φιλία μας με την Γερμανία έγινε πιο ισχυρή.»

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *