Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στοπ στη χρηματοδότηση κομμάτων με εγκληματική δράση

Κατατίθεται,αναφέρει η είδηση, την ερχόμενη Δευτέρα στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση για την αναστολή χρηματοδότησης σε κόμματα των οποίων μέλη του ηγετικού πυρήνα ή βουλευτές βρίσκονται στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης ακόμη και με την άσκηση ποινικής δίωξης για κακουργηματικές δράσεις. 
Άραγε, είναι βέβαιοι οι εισηγητές της ρύθμισης ότι αυτή θα περιοριστεί  μόνο στη χρυσή αυγή;
Εδώ κοτζάμ εισαγγελέας ο Φλωρίδης διαλαλεί ότι πρέπει να κτισθεί μια φυλακή για να κλειστούν τουλάχιστον 10.000 πολιτικοί για εγκληματική δράση! Και είναι βέβαιο ότι ο εισαγγελέας δεν εννοεί τους βουλευτές του Μιχαλολιάκου, που δεν άσκησαν εξουσία αλλά αυτούς που άσκησαν εξουσία και ρήμαξαν τη χώρα, οπότε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ  όχι μόνο δεν πρέπει να ξαναπάρουν δεκάρα αλλά να επιστρέψουν και αυτά που άρπαξαν από τα ταμεία προκαταβολικά.
Αρκεί απλά ένας εισαγγελέας να κάνει το καθήκον του, αν και για το ΠΑΣΟΚ σε λίγο με τον Άκη θα υπάρχει δεδικασμένο…
Ramon, επί της τάξεως

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *