Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Επικοινωνιακές γελοιότητες Σαμαρά

Οι επικοινωνιακές γελοιότητες του Σαμαρά συνεχίζονται. Κάποτε σε μία χώρα που την έλεγαν Αμερική έγινε μία επιχείρηση σύλληψης ενός Μπι Λάντεν, που ήταν γνωστός ανά την υφήλιο για την τρομοκρατική του δράση. Τότε το επιτελείο του είχε διαρρεύσει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του Προέδρου την ώρα που μαθαίνει ότι ο Λάντεν είναι νεκρός. Η φωτογραφία των έδειχνε με φανερή αγωνία στα μάτια και αυτόν και το επιτελείο του.

Στο Μαξίμου, λοιπόν, κάποιοι εγκέφαλοι αποφάσισαν ότι θα έπρεπε και αυτοί να διαρρεύσουν μία αντίστοιχη φωτογραφία την ώρα που ο Σαμαράς μαθαίνει ότι ο τρομοκράτης του Αγίου Παντελεήμονα, ονόματι Μιχαλολιάκος, συνελήφθη.

Και τι είδαμε στη φωτογραφία; Έναν τύπο σε ένα μπιστρό να τρώει σαντουιτσάκια και να κοιτάει το κινητό του. Μιλάμε για την αρχηγική εμφάνιση. Μιλάμε ότι η γιαγιά μου από την ώρα που είδε τη φωτογραφία σταμάτησε να κλειδώνει την πόρτα. 


Τι να πεις; Τι να πρωτοσχολιάσεις; Ας τον χαιρόμαστε και αυτόν και τους επιτελείς του που τον συμβουλεύουν.
Το Γιαννιώτικο λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *