Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Παίζουν την «κολοκυθιά» στη ΝΔ για το Δήμο Αθηναίων: Βουλευτές δείχνουν ο ένας τον άλλο …

Και ο κλήρος πέφτει στη Μισέλ;

Θέμα φαίνεται πως έχει προκύψει στη Νέα Δημοκρατία με φόντο τις δημοτικές εκλογές και το «έπαθλο» του Δήμου Αθηναίων καθώς κορυφαίοι βουλευτές προτείνουν ο ένας τον άλλο για υποψήφιο.

Οπως αναφέρει ο «ΒΗΜΑτοδότης», η περίπτωση Δένδια ενδέχεται να έχει εγκαταλειφθεί με αμέσως επόμενο υποψήφιο τον Μάκη Βορίδη.
Από την πλευρά του, πάντως, ο πρώην υπουργός δηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και πιστός στους κανόνες της «κολοκυθιάς» προτείνει την Ολγα Κεφαλογιάννη τονίζοντας χαρακτηριστικά «υπάρχουν καλύτεροι από εμένα».
Αγνωστο, βέβαια παραμένει το τι θα αποφασίσει η… μάνα, δηλαδή ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ωστόσο πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο κρυφός άσσος στο μανίκι του είναι η εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής Ιωαννίνων Μισέλ Ασημακοπούλου.

Πηγή: | iefimerida.gr 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *